De A.T.U shop

 

Ons assortiment is niet groot – het is enorm !   

Banden, lichtmetalen- en stalen velgen, vervang- en slijtage onderdelen, dakkoffers, allerlei soorten olie en nog veel meer, in het A.T.U autobedrijf vindt u een breed gamma van producten. In onze filialen zijn 15.000 artikelen standaard op voorraad. Verder zijn 45.000 onderdelen op de volgende dag beschikbaar – dit door een effectieve logistiek. Via de pagina producten kunt u direct het artikel reserveren bij uw A.T.U filiaal zodat we het voor u klaar leggen cq reserveren.

Overzichtelijkheid voorop. Onze klanten hoeven niet te zoeken, ze vinden alles direct ! Een gedeelte van ons assortiment is duidelijk herkenbaar onderverdeeld in verschillende categoriegroepen, een standaard concept, dat onze klanten in alle A.T.U-filialen terug kunnen vinden. 

Met 45.000 artikelen is het echter voor ons niet mogelijk alles online te zetten maar een belangrijk deel van onze artikelen vindt u bij: Producten voor uw auto.

Wij staan voor u en uw auto klaar.

Know-how en ervaring zijn absoluut noodzakelijk om slijtage- en vervangingsonderdelen te verkopen. In iedere vestiging staat een gekwalificeerd team van vakadviseurs en serviceadviseurs voor u klaar.

Onze medewerkers adviseren u graag, beantwoorden uw vragen, kijken of u onderdelen voor uw auto nodig hebt of dat  er een reparatie uitgevoerd dient te worden. Indien nodig, zoeken zij de benodigde artikelen op in onze elektronische catalogus – snel en gemakkelijk! 


Vervangings onderdelen van originele kwaliteit.

Kwaliteit voorop en toch voordelig. Alle onderdelen die in ons bedrijf verkocht, en in de werkplaats gemonteerd worden, zijn van dezelfde kwaliteit als originele onderdelen van de merkdealer.

Meld u gratis aan voor onze nieuwsbrief, en ontvang tijdig een herinnering wanneer de APK keuring van uw auto verloopt!

Meld mij gratis aan!

Op zoek naar de juiste banden? Gebruik de bandenzoeker!

Ga naar de bandenzoeker

Doe de kentekencheck

Doe hieronder de kentekencheck en bekijk informatie over uw kenteken.

Kentekencheck

Beste prijs garantie

Kwaliteit in elk detail Oprechtheid van begin af aan Interesse en gevoel voor uw auto. Meer info

Onze folder

Hier verschijnt binnenkort onze nieuwe folder

Tip van de dag

Controleer regelmatig uw bandenspanning, dit scheelt in het brandstofverbruik en de slijtage.

Onze locaties

A.T.U locaties

A.T.U heeft 9 vestigingen in Nederland waar wij graag direct voor u klaar staan. In totaal heeft  A.T.U méér dan 600 filialen in Europa!

Auto kopen? Vaartland.nl

Koop bij Vaartland.nl en krijg A.T.U garantie.

Bekijk alle occasions van Vaartland.nl